• Afspraak maken
 • Verkopen
 • Locaties Locaties
 • Contact Contact
 • Afspraak maken
 • Verkopen
 • Locaties Locaties
 • Contact Contact
Autosalon 2021: saloncondities aan huis? Lees alles over onze saloncondities 

Dit jaar uitzonderlijke saloncondities in onze showrooms & van thuis uit

Het is helaas niet mogelijk om autosalon 2021 te bezoeken, maar dit neemt niet weg dat wij als Groep Delorge het autosalon graag bij jou in de woonkamer brengen. Dit gebeurt aan de hand van uitzonderlijke saloncondities via een live video call. Toch liever een fysieke afspraak in de showroom? Ook dat is mogelijk! We leggen je graag uit hoe we de saloncondities dit jaar laten doorgaan:

 • - Je hebt de mogelijkheid om met een expert te praten via een videocall. Hoe geweldig is het om met een professional te spreken die alles weet over een bepaald merk of type wagen? Je ontvangt advies op maat van iemand met kennis van zaken en de nodige jaren ervaring.
 • - Dezelfde saloncondities worden gewoon thuis vergaard, ook al gaat autosalon 2021 niet door. Een goede reden om je alvast te verdiepen in het huidige aanbod van Groep Delorge.
 • - Heb je interesse in een wagen, dan is het altijd mogelijk om het voertuig online te reserveren.
 • - Je hebt de keuze uit meer dan 1.000 verschillende wagens. Dit zijn zowel nieuwe als tweedehands voertuigen. In Limburg zijn we de grootste aanbieder van nieuwe en tweedehands wagens. Schroom daarom niet om een kijkje te nemen bij ons aantrekkelijk geprijsde aanbod.
 • - Het is te allen tijde mogelijk om een testrit aan te vragen. Natuurlijk wil je weten hoe het voelt om in een bepaald type wagen te rijden! Neem bij interesse daarom altijd contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen.

Onze saloncondities zijn reeds van start gegaan. Boek nu je afspraak met één van onze adviseurs en ontdek de saloncondities samen met ons! Zo kan je, als allereerste, genieten van de uitzonderlijke saloncondities en rijd je heel binnenkort onze showroom buiten, met jouw droomwagen.

Wanneer is het autosalon?

Autosalon 2021 gaat definitief niet door. Dit heeft automobielfederatie Febiac recent besloten. Lange tijd heeft Febiac getwijfeld, vooral vanwege de populariteit van het Brusselse Autosalon, maar intussen is de knoop écht doorgehakt. De oprukkende coronacrisis zet een streep door autosalon 2021 en dus neemt de organisatie geen enkel risico. Men heeft een lightversie overwogen, maar ook dat alternatief is in het water gevallen. Dit neemt echter niet weg dat er nog steeds sprake is van aantrekkelijke saloncondities bij Groep Delorge. Wij vertellen je graag meer over hoe onze saloncondities eruitzien en wat dit voor jou betekent.

Benieuwd naar de saloncondities 2021? Boek nu je afspraak met een adviseur!

Wat is het autosalon?

Ieder jaar komen er zo'n 500.000 mensen op het evenement af en daarmee is het een van de grootste events in België. Voor 2021 hadden alleen Mitsubishi en Hyundai maar afgezegd. Dit zegt natuurlijk iets over de populariteit van het autosalon. In de afgelopen jaren heeft Febiac bijna 30 miljoen euro winst geboekt met het organiseren van het autosalon. Daarom is het schrappen van deze editie dan ook een flinke aderlating voor de organisatie. Het autosalon stimuleert bovendien de autoverkoop in België en ook dat is in 2020 voelbaar. In de eerste negen maanden van 2020 werden er 333.607 nieuwe auto's verkocht en dit zijn er ruim 100.000 minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Dit is vooral te 'danken' aan de lockdown die ruim zes weken duurde.

Nieuwe autosalon in 2022

Gelukkig is er ook positief nieuws te melden, want ondanks dat autosalon 2021 vervalt, blijven de huidige deals gelden. Daarnaast staat er ook een autosalon voor 2022 op de planning - en dat voor de 99ste keer! Automobielfederatie Febiac heeft dus meer dan genoeg te bieden aan liefhebbers van het autosalon. Aantrekkelijke saloncondities zijn daarnaast ook merkbaar bij Groep Delorge en dus gaan we hier verder op in de volgende alinea. Want hoewel het autosalon in 2021 niet doorgaat, betekent dit niet dat je helemaal niets meer hoort van autosalon.

Hoe ziet de toekomst van het autosalon er uit?

Niemand weet helemaal wat corona de komende maanden en jaren doet, maar de intentie is er wel om in 2022 een nieuwe autosalon te organiseren. Hoewel er nog veel onzeker is, betekent dit niet dat we bij Groep Delorge treuren en bij de pakken gaan neerzitten. De huidige corona periode bewijst namelijk dat concessiehouders zelf ook prima opendeurdagen kunnen organiseren. En natuurlijk doen we dat niet tijdens de lockdown. Daarnaast lopen ook de saloncondities voor alle verdelers gewoon door. Treur daarom niet, maar profiteer van de kansen die Groep Delorge biedt om het autosalon gewoon bij jou thuis te brengen. En vanzelfsprekend doen we dat allemaal tegen uitstekende saloncondities!

Saloncondities voor Audi, SEAT, Skoda & Volkswagen

Audi saloncondities

Ook al gaat het autosalon dit jaar niet door, dat betekent niet dat Audi saloncondities zullen ontbreken. Integendeel, bij ons vind je tijdens deze periode uitstekende Audi saloncondities. Op zoek naar een nieuwe Audi A3, Audi A1, Audi Q3 of een Audi e-tron? Dankzij de Audi saloncondities bij ons geniet je van de scherpste tarieven!

Volkswagen saloncondities

Hetzelfde geldt voor Volkswagen saloncondities die ook vanaf nu zullen gelden. Verwacht je aan scherpe Volkswagen saloncondities voor VW Polo, VW Caddy, VW Golf, VW Touran: kortom het volledige assortiment aan Volkswagen modellen.

ŠKODA & SEAT saloncondities

Ook voor onze overige merken: ŠKODA & SEAT gelden de saloncondities. Het is namelijk steeds mogelijk om een afspraak te maken met een van onze adviseurs in je zoektocht naar een nieuwe wagen.

Kortom: wij bieden je de keuze uit topmerken zoals Audi, Volkswagen, ŠKODA en SEAT. Daarnaast zetten we maximaal in op een goed advies en daarom staan onze experts iedere dag voor je klaar.

Wil je je huidige auto verkopen? Doe online een waardebepaling of neem je wensen door met een van onze specialisten. Zij informeren je graag volledig over de online saloncondities. Start meteen je online zoektocht naar een nieuwe wagen en breng het autosalon bij je thuis!