Alles wat je moet weten over de nieuwste Audi Q3

Alles wat je moet weten over de nieuwste Audi Q3

Zonder omkijken in een splinternieuwe Audi rijden? Maak kennis met de Audi Q3. Deze luxe 5-deurs SUV verschijnt in 2011 voor het eerst op de markt en heeft al veel harten veroverd. In 2018 verschijnt de tweede generatie van dit voertuig en die is een stuk aantrekkelijker dan het model uit de eerste generatie. Wat is er nieuw aan dit model, waarom is hij zo populair en wat zijn de belangrijkste eigenschappen?

Wat is er nieuw aan de Audi Q3?

De Audi Q3 uit 2018 is langer, breder, lager en ruimer dan zijn voorganger uit 2011. Het voertuig is dan ook tot op de bodemplaat vernieuwd. De nieuwste Audi Q3 is ook 97 millimeter langer, 18 millimeter breder en 5 millimeter lager. Dit is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar vooral ook aan de binnenzijde van het voertuig. Zo is er meer interieur- en bagageruimte en kan je ook je benen beter kwijt. Bovendien is het interieur van de auto tot in de puntjes afgewerkt. Er is werkelijk niets op aan te merken!

Wat maakt de Audi Q3 populair?

De Audi Q3 is misschien niet de spannendste auto op de markt, maar toch is hij mateloos populair en breekt hij allerlei verkooprecords. Het voertuig straalt dan ook zelfvertrouwen uit en is daarnaast praktisch vanwege de hoeveelheid ruimte. Er is plaats voor 7 personen en de kofferinhoud is uit te breiden tot maximaal 675 liter. Bovendien is dit type en model Audi geschikt voor zowel korte als lange afstanden. Gebruik het voertuig privé of voor zakelijke doeleinden.

Welke technologieën bevat de Audi Q3?

De Audi Q3 uit 2018 beschikt over allerlei technologieën om het jou als bestuurder en bijrijder naar de zin te maken. De Audi heeft bijvoorbeeld een schitterend en gemakkelijk bedienbaar touchscreen. Verder zet Audi met dit voertuig in op jouw veiligheid en die van andere verkeersdeelnemers. De Audi Q3 is namelijk uitgerust met Audi Pre Sense Front en beschikt over voetganger herkenning én een automatische noodremhulp. Daarnaast zijn er ook andere opties verkrijgbaar waaronder een 360-gradencamera.

Audi Q3: de belangrijkste cijfers op een rij

De Audi Q3 is er in verschillende uitvoeringen. Je koopt het voertuig als Sport Edition, een zakelijke Pro-Line of de sportieve S-Line. Verder kies je uit een drietal benzinemotoren of een dieselmotor. Het vermogen van de Audi Q3 ligt tussen de 190 en 230 pk. De topsnelheid van deze Audi is gemaximeerd op 250 kilometer per uur.

Koop een Audi Q3 bij Delorge

Past de allernieuwste Audi Q3 niet in je budget, maar zijn er wel mogelijkheden om een Audi tweedehands aan te schaffen? Dan zit je bij Delorge helemaal goed, want bij bieden je de keuze uit Audi Q3 tweedehands wagens. Aarzel niet, maar maak snel een afspraak met een van onze adviseurs voor een proefrit. Direct langskomen in een van onze showrooms is natuurlijk ook mogelijk. We zien je graag verschijnen in een van onze vestigingen.
Ondek al onze Audi Q3 wagens