Audi modellen 2021: wat zijn de nieuwste modellen op de markt?

Audi modellen 2021: wat zijn de nieuwste modellen op de markt?

Houd je van Audi en rijd je het liefst rond in een wagen van dit Duitse automerk? Dan ben je ongetwijfeld nieuwsgierig naar de nieuwste Audi modellen 2021. In je zoektocht naar de Audi modellen 2021 kom je al snel uit bij een drietal wagens: de Audi e-tron GT, de Audi Q4 e tron en de Audi Q5 Sportback. Alle Audi modellen 2021 hebben ieder hun specifieke eigenschappen en kenmerken en die lichten we graag toe.
Heb je plannen om een van de Audi modellen 2021 aan te schaffen? Je bent van harte welkom in onze Delorge-showroom! Wij verkopen namelijk ook de Audi e-tron GT, de Audi Q4 e tron en de Audi Q5 Sportback. Op die manier is er voor iedere Audi liefhebber een passend model verkrijgbaar.

Audi e-tron GT: alles draait om de bestuurder

De Audi e-tron GT is een typische elektrische sportwagen van Audi en valt op vanwege een aantal bijzondere kenmerken. De Audi e-tron GT is niet alleen sportief, maar ook laag en gespierd. De auto biedt plaats aan vijf personen en zowel de bestuurders als passagiers ontbreekt het aan niets. Bij de lancering van de Audi e-tron GT zijn er twee modellen gelanceerd: de e-tron GT quattro en de RS e-tron GT. De afmetingen van de Audi e-tron GT zijn 4.989 x 1.964 x 1.413 millimeter. De adviesprijs begint vanaf € 103.300,-.
Specificaties Audi e-tron GT
In 3,3 seconden gaat de Audi e-tron GT van 0 naar 100 kilometer per uur. De Audi e-tron GT heeft een vermogen van 598 tot 646 PK en een topsnelheid tussen de 245 en 250 kilometer per uur. De actieradius van de Audi e-tron GT is maximaal 452 kilometer.
Waarom je de Audi e-tron GT koopt
Ben je op zoek naar een snelle en sportieve auto van Audi? Dan kan je met de Audi e-tron GT uitstekend uit de voeten. In de Audi e-tron GT is genoeg plek voor iedereen uit je gezin, maar ook als ondernemer kan je er prima in rijden. Het is een van de populairste Audi modellen 2021 en absoluut een proefrit waard!
Meer weten? Contacteer ons.

Audi Q4 e-tron: compacte elektrische SUV

De Audi Q4 e tron is een compacte elektrische SUV en vanaf juni 2021 verkrijgbaar. Het voertuig kenmerkt zich door een strak en sportief interieur en exterieur. De afmetingen van de Audi Q4 e tron bedragen 4,59 x 1,86 x 1,61 meter. De sportiviteit van de Audi Q4 e tron zie je terug in het licht aflopen van de daklijn, maar ook in de velgen. De nieuwe Audi Q4 e tron is te koop vanaf € 48.295,- en is nu al een van de populairste Audi modellen 2021.
Specificaties Audi Q4 e tron
Met de Audi Q4 e tron ga je in 6,2 seconden naar 100 kilometer per uur. Het vermogen ligt tussen de 204 en 299 pk. De topsnelheid is begrensd op 180 kilometer per uur. De Audi Q4 e tron Verder heeft de Audi Q4 e tron een actieradius tot 511 kilometer. Dit is echter geheel afhankelijk van het accupakket.
Maak een proefrit in de Audi Q4 e tron
Wil je weten hoe het is om in een Audi Q4 e tron te rijden? Dan doe je er goed aan om een proefrit te maken. Het is een perfecte gezinsauto, maar ook te gebruiken voor zakelijke doeleinden. Maak daarom kennis met de Audi Q4 e tron bij Delorge en boek een proefrit.
Meer weten? Contacteer ons.

Audi Q5 Sportback: concurrent van de BMW X4 en de Mercedes-Benz GLC Coupé

De Audi Q5 Sportback is een belangrijke concurrent van de BMW X4 en de Mercedes-Benz GLC Coupé en behoort daarom tot de top Audi modellen 2021. Dit voertuig in het hogere middensegment is een plaatje om te zien. De afmetingen van de Audi Q5 Sportback zijn 4.689 x 1.893 x 1.660 millimeter. Bij dit voertuig draait alles om het uiterlijk en dit zie je vooral terug aan de achterkant van de Audi Q5 Sportback. Zo kies je uit drie verschillende lichtdesigns als het gaat om de achterlichten. De Audi Q5 Sportback koop je al vanaf € 69.840,-.
Specificaties Audi Q5 Sportback
Met de Audi Q5 Sportback gaat in 5,1 seconden naar 100 kilometer per uur. Het vermogen van de Audi Q5 Sportback ligt tussen de 300 en 367 pk en de topsnelheid ligt op maximaal 240 kilometer per uur. De actieradius van de Audi Q5 Sportback ligt op 55 kilometer.
Meer weten? Contacteer ons.

Waarom je kiest voor de Audi Q5 Sportback

Ben je op zoek naar een absolute eyecatcher voor je gezin en gaat je voorkeur uit naar een elektrische maar sportieve auto van Audi? Kies dan voor de Audi Q5 Sportback en reis gemakkelijk van A naar B. Niet voor niets is het een van de populairste Audi modellen 2021 en dus is een proefrit met de Audi Q5 Sportback beslist de moeite waard.

Koop de nieuwste Audi modellen 2021 bij Delorge

Is je huidige Audi aan vervanging toe of wil je gewoon een andere auto van het merk Audi? Dan komen bovengenoemde Audi modellen 2021 natuurlijk goed van pas. Je weet nu wat de belangrijkste eigenschappen zijn van de modellen en dus kan je op zoek naar een geschikte wagen. Om die reden nodigen we je uit om langs te komen in onze Delorge-showroom. Want ook bij Delorge koop je de Audi e-tron GT, de Audi Q4 e tron en de Audi Q5 Sportback.
Ben je nieuwsgierig naar nog meer modellen van Audi? Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands auto's van het Duitse Audi. Op die manier hebben we voor ieder budget een passende auto in de aanbieding. Wil je graag eerst advies voor je een auto van Audi koopt? Onze adviseurs staan je graag te woord en doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Bel ons daarom gerust voor het maken van een afspraak.
Ondek al onze Audi modellen