Nieuwe modellen Volkswagen 2021 bij Delorge

Nieuwe modellen Volkswagen 2021 bij Delorge

De Volkswagen Group is een ware auto gigiant, daarom is het logisch dat er continu nieuwe modellen op de markt komen. Ook in 2021 brengen ze een nieuwe fleet aan wagens. Ben jij op zoek naar een nieuwe of andere Volkswagen? Dan zit je bij Delorge helemaal goed, want bij ons slaag je altijd in je zoektocht naar een tweedehands Volkswagen. Daarom vertellen we je graag meer over de Volkswagen ID.4, de Volkswagen Polo 2021, de Volkswagen ID.5 en de Volkswagen ID. Buzz.

Volkswagen ID.4: volledig elektrische SUV

De Volkswagen ID.4 is de nieuwe benaming van de Volkswagen ID. Crozz. De Volkswagen ID.4. is verkrijgbaar vanaf 39.585 euro en de afmetingen van het voertuig zijn 4.584 millimeter lengte x 1.852 millimeter breedte x 1.631 - 1.640 millimeter hoogte. Er zijn in totaal 7 uitvoeringen van de elektrische Volkswagen ID.4. Het voertuig heeft een hoogwaardig en sportief design en spreekt een diverse doelgroep aan. Houd je van tech, sportief of zakelijk autorijden? Dan is er altijd een model van de Volkswagen ID.4 waar je blij van wordt.
Specificaties Volkswagen ID.4
De topsnelheid van de Volkswagen ID.4 is begrensd op 160 kilometer per uur. Binnen 8,5 seconden gaat de Volkswagen ID.4 naar 100 kilometer per uur. Tot slot heeft de Volkswagen ID.4 een actieradius van maximaal 521 kilometer.
Hierom kies je voor de Volkswagen ID.4
De Volkswagen ID.4 is een ideale auto als je graag volledig elektrisch wilt rijden. Verder beschikt de Volkswagen ID.4 over allerlei technische snufjes en is hij comfortabel voor bestuurder en iedereen die meerijdt. Kortom: de Volkswagen ID.4 is een bijzonder mooie elektrische wagen waar je jarenlang plezier aan beleeft.
Ondek onze stockwagens

Volkswagen Polo 2021: extra stijl en nog meer technologie

De Volkswagen Polo van 2021 heeft een ware facelift ondergaan. Het voertuig heeft zuinigere motoren en de vernieuwde led dag-rijverlichting ziet er spectaculair uit. De Volkswagen Polo 2021 is te bestellen vanaf 21.590 euro. De afmetingen van de Volkswagen Polo 2021 zijn 4.053 x 1.751 x 1.461 millimeter. Het voertuig is ruim, sportief en luxe uitgevoerd en daarom een aantrekkelijke auto voor een interessante doelgroep.
Specificaties Volkswagen Polo 2021
Het vermogen van de Volkswagen Polo 2021 ligt tussen de 65 en 200 pk. De snelste versie gaat in 6,7 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. Het voertuig rijdt alleen op benzine, diesel en lpg, dus is de actieradius bij de Volkswagen Polo 2021 niet van toepassing.
Waarom je kiest voor een Volkswagen Polo uit 2021
De Volkswagen Polo uit 2021 zal vooral de jongere doelgroep aanspreken. Het is dan ook de meest populaire auto in zijn segment en oefent een enorme aantrekkingskracht uit op jonge bestuurders. De Volkswagen Polo 2021 is veelzijdig en sportief en daarom een fantastische auto om in rond te rijden.
Ondek onze Volkswagen Polo modellen

Volkswagen ID.5: het sportieve broertje van de Volkswagen ID.4

De elektrische modellen molen van Volkswagen blijft vrolijk doordraaien. Daarom verschijnt in de tweede helft van 2021 de Volkswagen ID.5. Dit voertijd is volledig elektrisch en wordt ook wel gezien als het sportieve broertje van de Volkswagen ID.4. Dit komt onder andere door de sterk aflopende daklijn. De afmetingen van de Volkswagen ID.5 zijn nog niet bekend en ook is het onduidelijk wat de aanschafprijs is van de Volkswagen ID.5. Deze ligt waarschijnlijk om en nabij de 45.000 euro.
Specificaties Volkswagen ID.5
De elektromotoren van de Volkswagen ID.5 hebben een vermogen van 180 pk, 204 pk, 265 pk en 306 pk. De actieradius van de Volkswagen ID.5 is meer dan 500 kilometer en het voertuig gaat in 6,2 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur.
Hierom rijd je in een Volkswagen ID.5
Ben je op zoek naar een sportief voertuig? Dan voel jij je waarschijnlijk helemaal op je gemak in een Volkswagen ID.5. De Volkswagen ID.5 heeft dan ook alles in zich om jou comfortabel van A naar B te rijden. Bovendien doe je dit ook nog eens duurzaam, want je rijdt volledig elektrisch in de Volkswagen ID.5. Kom daarom snel een kijkje nemen in onze showroom zodra de Volkswagen ID.5 verkrijgbaar is.
Ondek onze stockwagens

Volkswagen ID. Buzz: volledig elektrische bus

De Volkswagen ID. Buzz is een bus van Volkswagen die volledig elektrisch rijdt. Hiermee komt de oude Volkswagen Bus opnieuw tot leven, alleen dan wel helemaal duurzaam. De Volkswagen ID. Buzz gaat in productie in 2022 en de prijs ligt waarschijnlijk tussen de 40.000 euro en 60.000 euro. De Volkswagen ID. Buzz is 4,92 meter lang, 1,68 meter breed en 1,96 meter hoog.
Specificaties Volkswagen ID. Buzz
De elektromotoren van de Volkswagen ID.5 hebben een vermogen van 180 pk, 204 pk, 265 pk en 306 pk. De actieradius van de Volkswagen ID.5 is meer dan 500 kilometer en het voertuig gaat in 6,2 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur.
Dit is waarom je geniet in de Volkswagen ID. Buzz
De Volkswagen ID. Buzz is bij uitstek geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Het is een geweldige bus om mee op vakantie te gaan, maar ook voor dagelijks gebruik komt de Volkswagen ID. Buzz goed van pas. Wil je een hippe en trendy bus die je inzet voor verschillende doeleinden? Laat je verrassen door de ruimte, de techniek en het design van de Volkswagen ID. Buzz.
Ondek onze stockwagens

Ontdek het veelzijdige Volkswagen aanbod bij Delorge

Wil je er als eerste bij zijn zodra de nieuwe Volkswagens op de markt verschijnen? Meld je dan zeker bij Delorge voor het maken van een afspraak of een proefrit. Wij geven je graag uitleg over de Volkswagen ID.4, de Volkswagen ID.5, de Volkswagen Polo uit 2021 en de Volkswagen ID. Buzz. Doe daarom gerust een beroep op onze service en wie weet maak jij een autorit in een van de nieuwste Volkswagen-auto's. Want met de Volkswagen ID.4, de Volkswagen ID.5, de vernieuwde Volkswagen Polo 2021 en de Volkswagen ID. Buzz heb je als Volkswagen liefhebber altijd genoeg te kiezen!
Ondek al onze Volkswagen modellen