• Afspraak maken
  • Verkopen
  • Locaties Locaties
  • Contact Contact
  • Afspraak maken
  • Verkopen
  • Locaties Locaties
  • Contact Contact

Nieuw: onze tweedehands garage in Genk. Ontdek al onze modellen van Audi & Volkswagen

Nieuwe garage Genk is 100% geopend! Ons nieuw tweedehands car center staat tot jullie beschikking. Je kan in deze autogarage alle modellen ontdekken en bekijken van de automerken Audi & Volkswagen. Wens je graag een bezoek te brengen in onze showroom in Genk. Dat kan weliswaar op afspraak of via video call.

Maak een afspraak

1. Plan meteen een afspraak in die voor u past

2. We passen de maximale veiligheidsmaatregelen toe

3. Maak een afspraak bij een verkoper naar keuze

Boek live video call

Via deze Live Video Call overloopt onze adviseur samen met u de tweedehandswagens.

1. Plan meteen een online afspraak in die voor u past

2. Op het afgesproken tijdstip beantwoorden we via de Live Video Call (met of zonder camera) al uw vragen

3. We kijken samen naar de beschikbare modellen in voorraad of configureren online met u de wagen van uw dromen

Wat biedt de nieuwe tweedehands garage Genk?

Groep Delorge heeft een enorm groot aanbod aan tweedehandswagens. Om dit assortiment goed in de kijker te zetten en omdat vele mensen op zoek zijn naar automerken zoals Audi Genk & Volkswagen Genk, heeft Groep Delorge een extra showroom erbij. 

Ben je geïnteresseerd in het aanbod? Wil je graag eens in onze showroom komen kijken? Maak dan zeker een afspraak.

Wens je graag vanuit jouw zetel eens een kijkje te nemen naar ons aanbod aan tweedehandswagens in regio Genk? Boek hier dan jouw live video call. 

Groep Delorge garage Genk 

Met deze nieuwe vestiging wil Groep Delorge uitbreiden waar mogelijk en het aanbod aan tweedehandswagens nog vergroten. Momenteel beschikken we over een ruim aanbod aan tweedehands auto's van Audi & Volkswagen. Momenteel beschikt Groep Delorge zelfs over grootste aanbod van de Limburg en kan je genieten van 5 jaar garantie op het aanbod tweedehandswagens!

Tweedehandswagens van Audi & Volkswagen in Genk

Audi Genk

Op zoek naar een Audi A3, Audi A1, Audi Q3 of een Audi e-tron? Dankzij onze gloednieuwe VW & Audi garage, geniet je van het grootste aanbod.

Volkswagen Genk

Verwacht je aan interessante deals voor VW Polo, VW Tiguan, VW Golf, VW Touran: kortom het volledige assortiment aan modellen bij tweedehands car center Volkswagen Genk.

Kortom: wij bieden je de keuze uit modellen van topmerken zoals & Audi, Volkswagen. Daarnaast zetten we maximaal in op een goed advies en daarom staan onze experts iedere dag voor je klaar.

- Je hebt de mogelijkheid om met een expert te praten via een videocall. Hoe geweldig is het om met een professional te spreken die alles weet over een bepaald merk of type wagen? 

- Je hebt de keuze uit meer dan 1.000 verschillende wagens. In Limburg zijn we de grootste aanbieder van tweedehands wagens. Schroom daarom niet om een kijkje te nemen bij ons aantrekkelijk geprijsde aanbod.

Boek nu je afspraak met één van onze adviseurs! Zo rijd je heel binnenkort onze showroom buiten met jouw droomwagen.