• Afspraak maken
  • Verkopen
  • Locaties Locaties
  • Contact Contact
  • Afspraak maken
  • Verkopen
  • Locaties Locaties
  • Contact Contact

Nieuw: onze tweedehands garage in Tienen. Ontdek al onze automerken: Audi, Volkswagen, Skoda en SEAT

Onze gloednieuwe garage in Tienen is 100% geopend! Het tweedehands car center staat tot jullie beschikking. Je kunt in deze autogarage alle merken ontdekken en bekijken zoals Audi, Volkswagen, SEAT & Skoda. Wens je graag een bezoek te brengen in onze showroom in Tienen? Dat kan weliswaar op afspraak of via video call.

Maak een afspraak

1. Plan online een afspraak in 

2. We passen de maximale veiligheidsmaatregelen toe

3. Kom langs bij een verkoper naar keuze

Boek een live video call

Via deze Live Video Call overloopt onze adviseur samen met jou de beschikbare tweedehandswagens.

1. Plan online een afspraak in 

2. Op het afgesproken tijdstip beantwoorden we via de Live Video Call (met of zonder camera) al jouw vragen

3. We kijken samen naar de beschikbare modellen in voorraad 

Wat biedt onze tweedehands garage Tienen aan?

Groep Delorge heeft een enorm groot aanbod aan tweedehandswagens. Om dit assortiment goed in de kijker te zetten en omdat vele mensen op zoek zijn naar automerken zoals Audi, Volkswagen, SEAT & Skoda, heeft Groep Delorge een extra showroom erbij in Tienen. 

Ben je geïnteresseerd in het aanbod? Wil je graag eens in onze showroom komen kijken? Maak dan zeker een afspraak.

Wens je graag vanuit jouw zetel eens een kijkje te nemen naar ons aanbod aan tweedehandswagens in regio Tienen? Boek hier dan jouw live video call. 

Groep Delorge garage Tienen 

Met deze nieuwe vestiging wil Groep Delorge uitbreiden waar mogelijk en het aanbod aan tweedehandswagens nog vergroten. Op zoek naar een nieuwe Audi, Skoda, SEAT & Volkswagen in regio Tienen? Kom dan zeker langs in deze nieuwe showroom. Momenteel beschikt Groep Delorge over grootste aanbod van de Limburg en kan je genieten van 5 jaar garantie op het aanbod tweedehandswagens!

Tweedehands car center voor Audi, SEAT, Skoda & Volkswagen

Audi Tienen

Op zoek naar een Audi A3, Audi A1, Audi Q3 of een Audi e-tron? Dankzij het nieuwe tweedehands car center Audi Tienen, geniet je van het meest uitgebreide aanbod!

Volkswagen Tienen

Verwacht je aan scherpe prijzen voor VW Polo, VW Caddy, VW Golf, VW Touran: kortom het volledige assortiment aan modellen bij tweedehands car center Volkswagen Tienen.

ŠKODA Tienen 

Ook voor ŠKODA gelden er vele voordelen bij onze tweedehands garage Tienen. In het tweedehands car center ŠKODA Tienen kan je ook genieten van garanties op alle modellen. 

SEAT Tienen

Voor het automerk SEAT bieden we tal van modellen aan in het tweedehands car center Seat Tienen. Geniet van tal van voordelen zoals garanties & overnamepremies. 

Kortom: wij bieden je de keuze uit topmerken zoals Audi, Volkswagen, ŠKODA en SEAT. Daarnaast zetten we maximaal in op een goed advies en daarom staan onze experts iedere dag voor je klaar.

- Je hebt de mogelijkheid om met een expert te praten via een videocall. Hoe geweldig is het om met een professional te spreken die alles weet over een bepaald merk of type wagen? 

- Je hebt de keuze uit meer dan 1.000 verschillende wagens. In Limburg zijn we de grootste aanbieder van tweedehands wagens. Schroom daarom niet om een kijkje te nemen bij ons aantrekkelijk geprijsde aanbod.

Boek nu je afspraak met één van onze adviseurs! Zo rijd je heel binnenkort onze showroom buiten met jouw droomwagen.