Wees extra gerust met onze garantieverlenging.

Duurzaamheid en de hoogste kwaliteit, daar kies je voor binnen ons wagenaanbod. We zouden echter Groep Delorge niet zijn als we je niet de meeste zekerheid willen geven bij de aankoop van je nieuwe wagen. Daarom geven we jou een 100% extra gerust gevoel door de standaard fabrieksgarantie (2 of 3 jaar) van je nieuwe wagen te verlengen naar 4 jaar. 

Wees gerust - welke keuze je ook maakt, we gidsen je altijd naar de juiste wagen met een vooraf vastgelegde restwaarde. Deze 'Wees Gerust Actie' is geldig op ons volledige gamma van Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA en ŠKODA.

Uw voordelen op een rij:

  • Exclusieve garantieverlenging tot 4 jaar
  • Maximale gerustheid
  • 100% betrouwbaarheid en veiligheid
  • Lage maandaflossingen voor uw gloednieuwe wagen
  • Restwaarde gegarandeerd na afloop van de looptijd

Klaar om zorgeloos door het leven te rijden?

Hoe krijg ik verlengde garantie?

Wil je met extra plezier genieten van je nieuwe voertuig? Om deel te nemen aan onze 'Wees Gerust Actie' dien je je huidige wagen aan ons over te laten, om daarna je nieuwe wagen binnen één van onze merken te kiezen.

Dankzij de 4 onderstaande stappen krijg jij 4 jaar garantie gegarandeerd.


1. Wij nemen je huidige wagen over.

Een overname bij Delorge, dat betekent:
Snel verkocht
Veilig zonder risico
Zorgeloos zonder verrassingen
We nemen je huidige wagen over bij een minimumwaarde van € 5.000. De waarde van je auto kan je eenvoudig via onze online waardebepaling berekenen. Volg de korte stappen van onze Selfcheck tool. Binnen de 3 dagen ontvang je van ons een realistische indicatie van de waarde van je wagen.
Opgelet! De waarde uit de online waardebepaling is slechts een indicatie van wat je auto echt waard is. De definitieve waarde kan slechts worden bepaald tijdens een fysieke waardebepaling door één van onze experts.
Lees meer over onze overnames

2. Koop je nieuwe wagen met AutoCredit.

Kies voor een flexibele financiering met een maximum duurtijd van 48 maanden:
Lage maandbedragen
Gegarandeerde restwaarde
Koopoptie aan einde van contract
Dankzij de flexibele financieringsformule AutoCredit geniet je van lagere maandelijkse afbetalingen, waarbij je slechts het werkelijke gebruik van je voertuig betaalt.
Boek nu je afspraak om jouw wagen uit te kiezen

3. Krijg 4 jaar garantie.

We verlengen de fabrieksgarantie van je nieuwe wagen.
Jouw nieuwe wagen gekozen in ons aanbod? Je geniet van een verlengde garantie voor 4 jaren via weCare.
Ontdek het onderhoudscontract weCare

4. We garanderen je restwaarde.

Wees gerust, dankzij AutoCredit garanderen we de restwaarde van je nieuwe wagen aan het einde van de looptijd, zodat je nu al weet aan welk bedrag we hem weer overnemen.
Geniet van flexibiliteit op het einde van het contract: je koopt je voertuig tegen de vooraf vastgelegde restwaarde of ruilt hem in voor een nieuwe wagen.
Bekijk ons huidige wagenpark

Kies alvast je nieuwe wagen

Wil je een sportieve wagen, of heb je het graag wat ruimer? Dagelijks stadsgebruik, of ben je avontuurlijk aangelegd? Zoek volgens je levensstijl de wagen die perfect bij jou past. We hebben hem vast en zeker in ons aanbod.

Bekijk een greep uit ons gamma:

Aanbod geldig tussen 15/01/2022 t.e.m. 28/02/2022, enkel voor particulieren. Garantieverlenging mogelijke looptijden tot maximum 48 maanden. Kilometerstand van de wagen is beperkt van 30.000 tot 120.000 km (in stappen van 15.000 km). Inschrijving van de wagen dient uiterlijk 30 kalenderdagen na de leveringsdatum die overeenkomt met het begin van de garantie te gebeuren. Eenmalige betaling van onderhoudscontract weCare (geen maandelijkse betalingen mogelijk).

AutoCredit is een lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag, aangeboden door Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., kredietgever, KBO 0841 046 715. Op het moment van ondertekening van deze lening op afbetaling, zal D’Ieteren Lease n.v. (KBO 0402623937), een dochteronderneming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., u een verkoopoptie aanbieden waarmee zij zich ertoe verbindt om aan het einde van de lening en onder bepaalde voorwaarden uw voertuig over te kopen voor een prijs die gelijk is aan het laatste termijnbedrag die verschuldigd is onder de lening op afbetaling en deze prijs aan Volkswagen D’Ieteren Finance te betalen als volledige of gedeeltelijke betaling van de nog verschuldigde laatste maandelijkse betaling. Adverteerder voor het krediet: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. waarvan Delorge Financial Services een commerciële benaming is, Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent van Cardif Assurance Vie (code 979), rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be.

Let op, geld lenen kost ook geld.