Audi E-tron

EV van het jaar 2022: Audi E-tron

In 2022 werd voor het vierde achtereenvolgende jaar de 'EV van het Jaar' georganiseerd en opnieuw kwam de Audi E-tron als winnaar uit de bus. De elektrische SUV won de prijs in de categorie 'Top segement' en versloeg daarmee de Porsche Taycan en de BMW iX. De belangrijkste reden waarom de Audi E-tron voor de tweede keer op rij deze prijs won? Het aantal registraties, maar ook de vanaf-prijs en niet te vergeten het gebruiksgemak resulteerden opnieuw in Audi als winnaar. Wat houdt de 'EV van het Jaar' in en wat maakt de Audi E-tron zo speciaal? Delorge vertelt je er alles over en laat je graag kennismaken met de Audi E-tron.

Wat is de 'EV van het Jaar'?

De 'EV van het Jaar' is de belangrijkste prijs voor elektrische wagens. De organisatie van deze jaarlijkse verkiezing ligt in handen van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) in samenwerking met AutoWeek, Eneco, LeasePlan Nederland en het Algemeen Dagblad (AD). De vakjury checkt de elektrische auto op totaal negen punten. Naast de actieradius, laadsnelheid, beschikbaarheid, verkoopaantallen en trekgewicht, wordt er ook gekeken naar de consumentenprijs, het gebruiksgemak voor de bezitter, de rijeigenschappen en het leasetarief. Op al deze punten gooide de Audi E-tron bij de jury hoge ogen.

Top segment, de categorie waarin de Audi E-tron won

De 'EV van het Jaar' is onderverdeeld in een drietal categorieën: Midden segment, Hoge segment en Top segment. Audi concurreerde in de verkiezing met 36 automerken en 67 deelnemende modellen. Uiteindelijk versloeg de Audi E-tron de Porsche Taycan en de BMW iX en dit had de E-tron vooral te danken aan de vanafprijs, het gebruiksgemak en het aantal registraties. Een goede reden om ons nader te verdiepen in specificaties van de Audi E-tron, maar ook wat de Audi E-tron gebruikers te bieden heeft.

Wat is de Audi E-tron voor auto?

De Audi E-tron is de eerste volledig elektrische wagen van Audi. Het exterieur van de E-tron is absoluut Audi-waardig en ook het interieur ziet er luxe en comfortabel uit. De E-tron doet daarom beslist niet onder voor een Audi met een verbrandingsmotor. De Audi E-tron beschikt in totaal over twee elektromotoren en opladen tot 80 procent is mogelijk in 30 minuten via een high-power laadpunt. De E-tron biedt plaats aan vijf personen en is sinds 2018 op de markt. Wil je een elektrische auto van het merk Audi aanschaffen? Dan is de E-tron van Audi een interessante optie.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Audi E-tron?

Spreekt de Audi E-tron je aan en overweeg je om de E-tron zakelijk of privé te gaan rijden? Dan is het prettig om te weten wat je aanschaft. Delorge zet de belangrijkste kenmerken van de elektrische auto van Audi voor je op een rij:
- Het vermogen van de E-tron ligt tussen de 313 en 40 pk.
- De snelste E-tron gaat in 6,6 seconden naar 100 kilometer per uur.
- De elektrische auto van Audi is verkrijgbaar met vierwielaandrijving.
- De Audi E-tron SUV is 4,901 meter lang.
- De kofferinhoud van de elektrische auto ligt tussen de 660 en 1725 liter.

Wil je een elektrische auto aanschaffen die prima kan concurreren met bijvoorbeeld het automerk Tesla? Laat dan vooral je oog vallen op de Audi E-tron en ga voor een betrouwbaar en sportief voertuig.

Waarom je de keuze maakt voor de Audi E-tron

Wat maakt het interessant om een Audi E-tron te kopen en welke voordelen levert de Audi E-tron je op?
- Iedere Audi E-tron is voorzien van de nieuwste technologie.
- Welk model Audi E-tron je ook koopt, de elektrische auto van Audi beschikt altijd over een sportieve en luxe uitstraling.
- De Audi E-tron behaalt met gemak een topsnelheid van 200 kilometer per uur.
- De Audi E-tron is er in verschillende modellen en daarmee biedt Audi voor een ieder wat wils.

Koop een elektrische auto bij Delorge

Wil je dolgraag een elektrische auto van het merk Audi aanschaffen? Overweeg dan om de E-tron te kopen. De Audi E-tron heeft alles in zich om jouw trouwe metgezel te worden. Deze elektrische auto is een interessante keuze voor zowel privégebruik als ondernemers op zoek naar een luxe zakelijke wagen. Natuurlijk is het mogelijk om een proefrit te maken in de E-tron zodat je precies weet wat deze wagen je te bieden heeft. Bovendien weten onze specialisten alles over het merk Audi en dus kan je altijd rekenen op een professioneel advies. t maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom. We hebben ook voor jou een mooie Audi-Etron in de aanbieding.

Ondek de Audi E-tron