Diensten
Carrosserie
Carrosserie
Schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen ten gevolge van een ongeval worden door uw erkende servicepartner hersteld.
Hij doet dit professioneel en volgt daarbij de instructies van de fabrikant. Hij gebruikt hiervoor originele merkonderdelen . Dit is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid maar ook voor het goede functioneren van de wagen en om zijn waarde te behouden
Onderhoud & Herstellingen
Vandaag geniet elke Volkswagen - Audi - Seat - Skoda van het nieuwe onderhoudsconcept « LongLife »
Concreet betekent dit dat een variabele onderhoudsindicator u het tijdstip zal melden wanneer het onderhoud van uw wagen dient uitgevoerd te worden.
Pechverhelping
Aangezien uw mobiliteit voor ons prioriteit is, kunt u ons 24u/24 et 7/7 bereiken in geval van panne of een technisch defect, gelijk waar in Europa :
Bel uw gebruikelijke A&M Group Service Partner Of de Assistance op het nr. + 32 (0)2 756.86. 88 (VW) - 89(Skoda) - 81 (Audi) - 88(Seat)

 

 

Zorgeloos onderhoud met weCare

Onaangename verrassingen op uw onderhouds- of reparatiefacturen voorkomen? Met weCare behoren onvoorziene kosten tot het verleden. Beheer uw budget optimaal en rijd steeds in een goed onderhouden wagen dankzij een voordelig lange-termijnonderhoudscontract.