AutoCredit

Een flexibele financieringsformule met lagere maandelijkse afbetalingen waarbij u slechts het werkelijke gebruik van uw voertuig betaalt.
Let op, geld lenen kost ook geld.
Kenmerken van AutoCredit:
Financiering van de aankoop van de wagen
Voorschot optioneel op 48 maanden, min. 15% op 60 maanden
Geen verkeersbelasting inbegrepen in de maandprijs
Duurtijd van de contract tussen 24 en 60 maanden
Maximaal aantal kilometers voor benzine en hybride 75.000 km en voor diesel 120.000 km
Mogelijkheid van terugname voertuig bij einde contract
Eigenaar van het voertuig = de klant
Voordelen van AutoCredit:
Betaal enkel het werkelijk gebruik van uw voertuig
Geniet van vaste en lagere maandelijkse afbetalingen
Vermijd risico’s dankzij de gegarandeerde restwaarde
Geniet van flexibiliteit op het einde van het contract: u koopt uw voertuig tegen de vooraf vastgelegde restwaarde of ruilt hem in voor een nieuwe


Vind een concessie in je buurt en maak een afspraak in onze showroom om de wagen van jouw dromen te bekijken. Onze adviseur overloopt samen met u de gewenste configuratie en al onze leasing- en/of financieringformules.


AutoCredit is een lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag, aangeboden door Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., kredietgever, KBO 0841 046 715. Op het moment van ondertekening van deze lening op afbetaling, zal D’Ieteren Lease n.v. (KBO 0402623937), een dochteronderneming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., u een verkoopoptie aanbieden waarmee zij zich ertoe verbindt om aan het einde van de lening en onder bepaalde voorwaarden uw voertuig over te kopen voor een prijs die gelijk is aan het laatste termijnbedrag die verschuldigd is onder de lening op afbetaling en deze prijs aan Volkswagen D’Ieteren Finance te betalen als volledige of gedeeltelijke betaling van de nog verschuldigde laatste maandelijkse betaling. Adverteerder voor het krediet: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. waarvan Delorge Financial Services een commerciële benaming is, Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent van Cardif Assurance Vie (code 979), rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be.