Audi Saloncondities 2022

Ontdek ons groot assortiment aan elektrische wagens, hybride wagens en alle klassieke brandstoffen. Op zoek naar een nieuwe Audi A1, Audi A3, Audi Q3 of een Audi e-tron? Dankzij de Audi saloncondities bij ons geniet je van de scherpste tarieven! 

Onderstaande acties zijn geldig tot en met 31 januari 2022. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie. 

Salonacties overzicht:

 • Gratis laadstation of e-kick scooter bij 100% elektrische Audi 
 • € 750 - 10.000 optievoucher op uitrusting 
 • € 500 - 10.000 overnamebonus
 • Uitzonderlijke salondcondities op de Audi e-tron en Audi e-tron Sportback
 • Korting tot € 2.750 op Audi Exclusive Packs
 • € 500 korting op Audi Exclusive koetswerkkleuren
 • Uitzonderlijke financieringsvoorwaarden

Kom langs en ontdek zelf de saloncondities. 

Welke wagen moet ik kiezen? 

Ben je niet zeker welke Audi bij jouw dromen past? Wees gerust, met de juiste hulp gidsen we je naar een wagen die bij jouw noden past. Daarbij garanderen we je steeds de restwaarde van je wagen.

En dat allemaal gecombineerd met uitzonderlijke salonacties

Wees extra gerust met onze garantieverlenging

We willlen je de meeste zekerheid geven bij de aankoop van je nieuwe wagen. Daarom geven we jou een 100% extra gerust gevoel door de standaard fabrieksgarantie (2 of 3 jaar) van je nieuwe wagen te verlengen naar 4 jaar.

Deze 'Wees Gerust Actie' is geldig op ons volledige gamma van Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA en ŠKODA.

Gratis EDI laadstation of e-kick scooter¹

Droomt u van een nieuwe 100% elektrische Audi? Vraag tussen 3 december 2021 en 31 januari 2022 een offerte voor het elektrische model van uw keuze en geniet bij de bestelling van een extra voordeel: een gratis geconnecteerd laadstation of een Audi Electric Kick Scooter!

Maak je keuze:

 • Gratis EDI laadstation ter waarde van € 1.300²
 • Gratis Audi e-kick scooter ter waarde van € 870³

Onze top 3 favoriete Audi elektrische wagens

Audi e-tron

Of u er nu een weekendje op uittrekt of een langere reis aanvat, met een maximumbereik van 437 kilometer is deze exclusieve SUV perfect geschikt voor lange ritten. 

Audi e-tron GT

Het design van de Audi e-tron GT is de ultieme belichaming van elektrische mobiliteit, met tegelijk het onmiskenbare Audi DNA. Ook verkrijgbaar in de meest sportieve RS versie. 

Audi Q4 Sportback e-tron

Het heldere design van de Audi Q4 Sportback e-tron verleent een karakteristieke vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. Met zijn gefocuste voorpartij en krachtige achterpartij.

Optie voucher

Je voertuig kwaliteitsvol kunnen uitrusten, dat vinden we een basisbehoefte van de Audi bestuurder. Omdat we willen dat jij je voertuig zonder beperkingen kan configureren, bieden we een personalisatievoucher⁴ aan. 

Krijg tot € 10.000 korting⁴ op de personalisatie van je Audi. Configureer de opties naar jouw smaak en geniet van een extra voordeel op de uitrusting. 

Deze actie is van toepassing op alle opties en packs van het hele Audi gamma, alsook alle versies binnen het model. Kies je een S versie, RS versie of TFSI e, ook dan geniet je van een extra configuratiebudget.

Overnamebonus

Wil je je huidige wagen overlaten aan ons? Dan kun je daarenboven genieten van een aantrekkelijke overnamebonus. Tijdens de salonperiode krijg je zo maar liefst een overnamepremie tot € 10.000⁵.

Deze actie is van toepassing op alle modellen inclusief S, RS en TFSI e versies. Een reden te meer om je wagen extra voordelig in te ruilen tegen een vernieuwd exemplaar.

Gratis Pack Business Plus

Uitkijken naar elektrisch rijden? Neem een duik in de boeiende wereld van de elektrische mobiliteit met de Audi e-tron.

Zowel op de Audi e-tron als op de Audi e-tron Sportback (55 & S) krijg je een gratis Pack Business Plus⁶. Dat betekent nóg meer luxe met superieure zetels en portierruiten met akoestische beglazing.

Optievoucher

Je Audi e-tron en Audi e-tron Sportback rust je helemaal uit naar wens. Ontvang een voucher ter waarde van € 1.513 om je verkozen opties in te stellen⁷.

Beschikbaar op alle Audi e-tron versies (e-tron 50 55 en S).

Audi exclusive salonactie

Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om je wagen naar je individuele levensstijl aan te passen. Geniet tijdens de salonperiode van voordelige salonprijzen op het Audi exclusive pack⁸.

Daarnaast kies je nu de meest exclusieve koetswerkkleuren aan € -500 korting⁹.

Alvast overtuigd?

Hoog tijd om deze voordelige saloncondities te komen ontdekken in één van onze vestigingen. Welke wagen je ook kiest om je toekomst te bepalen, wij gidsen je steeds naar de juiste keuze.

De noden van elke persoon zijn uniek. Sommigen zijn liefst eigenaar van hun wagen, anderen veranderen graag eens van model. Gelukkig houden de financieringsformules van Audi met alles rekening. Ontdek onze financieringsformules en bepaal hoe jij je wagen koopt. 

Let op: geld lenen kost ook geld.

Klassieke financiering

Een financieringsformule die de betaling van de aankoop van je voertuig vergemakkelijkt. Je betaalt elke maand een vast bedrag terug.

 • 36 maanden: 0% zonder voorschot
 • 48 maanden: 0,99% zonder voorschot
 • 60 maanden: 1,99% met 15% voorschot
 • 60 maanden: 2,99% zonder voorschot

AutoCredit

AutoCredit biedt lagere maandelijkse aflossingen dankzij een gegarandeerde restwaarde. Bij afloop van je contract vertrek je gemakkelijk aan het stuur van een gloednieuw model.

 • 36 maanden: 1,49% zonder voorschot
 • 48 maanden: 2,49% zonder voorschot
 • 60 maanden: 2,99% met 15% voorschot
 • 60 maanden: 3,49% zonder voorschot

Klassieke financiering

Autocredit

Actievoorwaarden

Al bovenstaande acties zijn geldig tussen 03/12/2021 en 31/01/2022. Aanbod voor particulieren en niet-geconventioneerde professionele klanten.

¹ Combineerbaar met alle andere lopende commerciële acties. Keuze tussen het EDI laadstation OF de Audi e-kick scooter, aanbod niet cumuleerbaar. Van toepassing op alle Audi 100% elektrische modellen: Audi Q4 e-tron en Audi Q4 e-tron Sportback, Audi e-tron en Audi e-tron Sportback (S versie inbegrepen), Audi e-tron GT en Audi RS e-tron GT.

² Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, onder de voorwaarde dat de offerte wordt aangemaakt tussen 3 december 2021 en 31 januari 2022. Het gratis intelligent geconnecteerd laadstation van EDI en de certificatie van de elektrische installatie (door een erkende onafhankelijke instantie) vertegenwoordigen een waarde van € 1.300 excl. btw (exclusief installatie) onder de vorm van een waardebon die uitsluitend kan worden gebruikt op de installatiefactuur van Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De waardebon zal door EDI van de installatieofferte worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig. Het is enkel geldig bij installaties in België. Slechts één gratis laadstation en één gratis audit per bestelling van een 100% elektrische Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis audits per particulier en professionele klant. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 03/12/2021. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

³ De gratis Audi Electric Kick Scooter powered by Segway heeft een waarde van € 870 BTWi. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Slechts één gratis Audi Electric Kick Scooter per bestelling van een 100% elektrische Audi, met een maximum van 5 gratis Audi Electric Kick Scooters per particulier of professionele klant.

⁴ Minimum bedrag aan opties : de Option voucher en Option voucher High zijn enkel geldig indien voor minstens een minimum bedrag aan opties en/of packs wordt genomen. Slechts een van beide Option vouchers is van toepassing: het is niet mogelijk beide te cumuleren. Korting tussen € 750 en € 10.000 BTWi afhankelijk van modelkeuze.

⁵ Het overgenomen voertuig dient een minimumwaarde te hebben (prijs opgemaakt per model). Het overgenomen voertuig moet gedurende 6 maanden ingeschreven zijn geweest. De overgenomen wagen moet ingeschreven zijn op naam van de klant die de nieuwe wagen koopt. Het voertuig moet effectief door de concessiehouder overgenomen worden.

⁶ Pack Business Plus wordt gratis aangeboden op een Audi e-tron 55 en Audi e-tron S. Zowel geldig op Audi e-tron als op Audi e-tron Sportback. Combineerbaar met andere lopende acties. Geldig tot en met 31/01/2022 met een uiterste afleverdatum van 31/12/2022.

⁷ Optievoucher ter waarde van € 1.513 BTWi (€ 1.250 excl. BTW). Beschikbaar op alle Audi e-tron versies (e-tron 50, 55 en S), zowel op Audi e-tron als op Audi e-tron Sportback. Om te kunnen genieten van deze voucher dient een

minimum aan opties te worden genomen: e-tron 50 & 55 aan € 2.420 BTWi (€ 2.000 excl. BTW), e-tron S aan € 4.840 BTWi (€ 4.000 excl. BTW). Geldig tot en met 31/01/2022 met een uiterste afleverdatum van 31/12/2022.

⁸ Geldig op de Audi Q5 familie, Audi A6 familie, Audi A7 Sportback familie, Audi Q7/SQ7, Audi Q8, Audi e-tron en Audi e-tron GT. Korting afhankelijk van modelkeuze.

⁹ Korting van € 500 BTWi op de exclusive koetswerkkleuren Q0Q0 en O0O0. Geldig op de Audi TT familie, Audi A3 familie, Audi A4 familie, Audi A5 familie, Audi Q2, Audi Q3 familie, Audi Q5 familie, Audi A6 familie, Audi A7 familie, Audi Q7 familie, Audi Q8 familie, Audi e-tron familie en Audi e-tron GT familie.

Let op, geld lenen kost ook geld

Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen. Adverteerder voor het krediet: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. waarvan Delorge Financial Services een commerciële benaming is, Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent van Cardif Assurance Vie (code 979), rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be.

AutoCredit is een lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag, aangeboden door Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., kredietgever, KBO 0841 046 715. Op het moment van ondertekening van deze lening op afbetaling, zal D’Ieteren Lease n.v. (KBO 0402623937), een dochteronderneming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., u een verkoopoptie aanbieden waarmee zij zich ertoe verbindt om aan het einde van de lening en onder bepaalde voorwaarden uw voertuig over te kopen voor een prijs die gelijk is aan het laatste termijnbedrag die verschuldigd is onder de lening op afbetaling en deze prijs aan Volkswagen D’Ieteren Finance te betalen als volledige of gedeeltelijke betaling van de nog verschuldigde laatste maandelijkse betaling. Adverteerder voor het krediet: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. waarvan Delorge Financial Services een commerciële benaming is, Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent van Cardif Assurance Vie (code 979), rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be.