Volkswagen Saloncondities 2022

Ontdek ons groot assortiment aan elektrische wagens, hybride wagens en alle klassieke brandstoffen. Op zoek naar de nieuwe Volkswagen Taigo, een Volkswagen Polo of een 100% elektrische Volkswagen ID.5? Dankzij de Volkswagen saloncondities bij ons geniet je van de scherpste tarieven! 

Onderstaande acties zijn geldig tot en met 31 januari 2022. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie. 

Salonacties overzicht:

 • Overnamepremie tot wel € 2.500
 • Bonus op Business Editions
 • Gratis EDI laadstation bij uw ID-model
 • Uitzonderlijke financieringsvoorwaarden

Kom langs en ontdek zelf de saloncondities. 

Welke wagen moet ik kiezen? 

Ben je niet zeker welke Volkswagen bij jouw dromen past? Wees gerust, met de juiste hulp gidsen we je naar een wagen die bij jouw noden past. Daarbij garanderen we je steeds de restwaarde van je wagen.

En dat allemaal gecombineerd met uitzonderlijke salonacties

Wees extra gerust met onze garantieverlenging

We willlen je de meeste zekerheid geven bij de aankoop van je nieuwe wagen. Daarom geven we jou een 100% extra gerust gevoel door de standaard fabrieksgarantie (2 of 3 jaar) van je nieuwe wagen te verlengen naar 4 jaar.

Deze 'Wees Gerust Actie' is geldig op ons volledige gamma van Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA en ŠKODA.

Claim uw overnamecheque¹

Bij Volkswagen weten we dat u van voordeel houdt. Daarom kan u nu profiteren van een overnamepremie tot € 2.500 op uw huidige voertuig.

Download nu uw overnamecheque en garandeer een overnamepremie op uw huidige voertuig. Deze cheque krijgt u bovenop de overige korting. Eén cheque per aankoop.

Bonus op Business Editions²

Ontdek onze superuitgeruste Business-uitvoeringen aan een zeer voordelige prijs. Deze exclusieve configuraties krijgt u tegen de beste voorwaarden voor particulieren en professionele klanten. ²

De Golf-, Tiguan- (behalve PHEV), Passat- en Arteon-families genieten van een scherpe bonus voor Business Editions.

Voor de Golf Life Business, Tiguan Life Business (exclusief PHEV) en Tiguan Allspace Life Business wordt de meerprijs van de Business Editions volledig gratis aangeboden tijdens deze actieperiode. Dat is een voordeel van minstens € 2.700!

Voordelig Pack Design³

Om de esthetische troeven van onze ID-modellen extra te benadrukken, verlagen wij tijdens deze actieperiode aanzienlijk de prijs van het Pack Design op de Volkswagen ID.3, ID.4 en ID.5. Dit vertegenwoordigt een korting tot wel € 1.420!

Het Pack Design omvat:

 • Dynamische grootlichtregeling ‘Dynamic Light Assist'
 • Verlichte LED-strip in het radiatorrooster
 • 3D LED-achterlichten met dynamische knipperlichten
 • Zijruiten achteraan en achterruit verdonkerd
 • LED-Matrix-koplampen met automatische rijlichtschakeling

Gratis laadstation⁴

Dat elektrisch rijden groen en voordelig is, wist je vast al. Maar mogen we het even extra interessant maken?

Maak je keuze uit een Volkswagen ID.3, ID.4 of ID.5 en ontvang:

 • een gratis, niet-geconnecteerde EDI laadpaal;
 • of een korting van 610 € bij aankoop van een geconnecteerde EDI laadpaal.

Alvast overtuigd?

Hoog tijd om deze voordelige saloncondities te komen ontdekken in één van onze vestigingen. Welke wagen je ook kiest om je toekomst te bepalen, wij gidsen je steeds naar de juiste keuze.

De noden van elke persoon zijn uniek. Sommigen zijn liefst eigenaar van hun wagen, anderen veranderen graag eens van model. Gelukkig houden de financieringsformules van Volkswagen met alles rekening. Ontdek onze financieringsformules en bepaal hoe jij je wagen koopt. 

Let op: geld lenen kost ook geld.

Klassieke financiering

Een financieringsformule die de betaling van de aankoop van je voertuig vergemakkelijkt. Je betaalt elke maand een vast bedrag terug.

 • 36 maanden: 0% zonder voorschot
 • 48 maanden: 0,99% zonder voorschot
 • 60 maanden: 1,99% met 15% voorschot
 • 60 maanden: 2,99% zonder voorschot

Autocredit

AutoCredit biedt lagere maandelijkse aflossingen dankzij een gegarandeerde restwaarde. Bij afloop van je contract vertrek je gemakkelijk aan het stuur van een gloednieuw model.

 • 36 maanden: 1,49% zonder voorschot
 • 48 maanden: 2,49% zonder voorschot
 • 60 maanden: 2,99% met 15% voorschot
 • 60 maanden: 3,49% zonder voorschot

Klassieke financiering

Autocredit

Actievoorwaarden

Al bovenstaande acties zijn geldig tussen 03/12/2021 en 31/01/2022.

¹ Overname van een voertuig voor een minimumbedrag zoals aangegeven door de dealer. Het teruggenomen voertuig moet minstens 6 maanden op naam van de klant ingeschreven zijn geweest (periode tussen de laatste inschrijvingsdatum op het inschrijvingsbewijs van het teruggenomen voertuig en de datum van ondertekening van de bestelbon voor het nieuwe voertuig). Het overgenomen voertuig en het nieuwe voertuig moeten onder dezelfde naam, voornaam en adres worden ingeschreven, of onder de naam van een andere persoon die op hetzelfde adres woont (en op vertoon van een gezinssamenstelling). Een effectieve overname door de dealer is verplicht om te kunnen genieten van de overnamepremie. De overnamepremie kan niet worden toegepast in combinatie met DEMO voorwaarden.

² Voorwaarden en deelnemende modellen: zie dealer.

³ Voorwaarden en deelnemende modellen: zie dealer.

⁴ De kosten voor de installatie van de laadpaal blijven ten laste van de klant, ongeacht de gekozen laadpaal. De laadpaal kan niet afzonderlijk worden geleverd zonder installatie door EDI.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen. Adverteerder voor het krediet: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. waarvan Delorge Financial Services een commerciële benaming is, Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent van Cardif Assurance Vie (code 979), rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be.

AutoCredit is een lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag, aangeboden door Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., kredietgever, KBO 0841 046 715. Op het moment van ondertekening van deze lening op afbetaling, zal D’Ieteren Lease n.v. (KBO 0402623937), een dochteronderneming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., u een verkoopoptie aanbieden waarmee zij zich ertoe verbindt om aan het einde van de lening en onder bepaalde voorwaarden uw voertuig over te kopen voor een prijs die gelijk is aan het laatste termijnbedrag die verschuldigd is onder de lening op afbetaling en deze prijs aan Volkswagen D’Ieteren Finance te betalen als volledige of gedeeltelijke betaling van de nog verschuldigde laatste maandelijkse betaling. Adverteerder voor het krediet: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. waarvan Delorge Financial Services een commerciële benaming is, Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent van Cardif Assurance Vie (code 979), rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be.